Andris könnyek között beszélt a kapcsolatukról Petrának

A "Házasság első látásra" műsorban Andris könnyeivel küszködve fejtette ki, hogy képtelen tovább elviselni felesége, Petra jelenlétét.

A legutóbbi epizódban a pár közös párterápián vett részt, ahol Andris elmondta, hogy nem érzi jól magát a kapcsolatban. A DJ szerint Petra testképzavarral küzd, amit nem hajlandó beismerni, és úgy fogalmazott, felesége „bediétázta magát”. Andris aggódik felesége miatt, de úgy érzi, a következő problémájuk még inkább távolítja el őket egymástól.

A terápiát megelőző este Andris úgy érezte, elveszítette önmagát, és túlságosan is átadta magát felesége személyiségének. A DJ szerint a szerelem ellentétét érzi Petra iránt, és zavarja, hogy negatív energiákat sugároz a környezetébe. A hétfői adásban a párterápián el is sírta magát a kamerák előtt, mert mint mondta, besokallt a kísérlettől és nem akar tovább Petrával együtt élni.

Andris elmondta, hogy az említett estén arra kérte Petrát, menjen haza a saját otthonába, mert már a jelenléte is zavarja. A DJ hangsúlyozta, nem akart bántani, de már nem bírja tovább a helyzetet. A szakértők előtt teljesen kibuktak belőle az érzései, és kifejtette, hogy a tudat, ha tudja, hogy Petra ott van, őt már megőrjíti.

Petra a vádakra reagálva kijelentette, hogy semmilyen tudatmódosító szert nem szed, és kikéri magának az ilyen gyanúsítgatást. A fitneszinfluenszer szerint az egészséges életmódot képviseli, és a kevés kalóriabevitel okozhat olyan belassult állapotot, ami hasonlít a tudatmódosító szerek hatásához, de hangsúlyozta, hogy ő nem él szerekkel. Petra nem haragszik a férjére, és nem veszi magára az elhangzottakat, hiszen úgy véli, nem tehet arról, hogy zavarja Andris a személyisége. A szakértők kérésére, miszerint mivel tudna neki segíteni Petra, azt válaszolta, hogy hagyjon teret neki, így a feleség egy időre kiköltözik Andris lakásából.

A műsor végén a szakértők egy játékot jelentettek be, amelynek nyertese wellnessélményben részesül. Andris jelezte, hogy bár részt vesznek a játékban, nem kívánnak versenyre kelni a nyereményért. Petra hozzátette, hogy nem akar bizonygatni senkinek semmit, és aki ismeri, tudja, milyen értékeket képvisel testépítőként.