Hawa, a leendő topmodell, súlyos depresszióval küzd

A TV2 Next Top Model Hungary versenyzője, Hawa, nyíltan beszélt arról, hogy súlyos depresszióval küzd, és attól tart, hogy emiatt párja elhagyhatja.

Hawa, aki a TV2 modellversenyének egyik reménysége, őszintén megosztotta a közönséggel, hogy a depressziója miatt gyakran került veszekedésbe párjával. A modelljelölt kifejezte aggodalmát, hogy párja talán nem hajlandó megvárni, amíg ő túljut a nehéz időszakon. "Szuggerálom, telepatikusan próbálok üzenni, hogy csak tarts ki, szeretlek. Nem egy harmadik féltől félek, hanem attól, hogy meggondolja magát velem kapcsolatban, hogy mégsem éri meg várni rám" – mondta Hawa a műsorban.

A versenyző arról is beszélt, hogy a depressziója miatt korábban képtelen volt cselekedni, ami további feszültséget okozott a kapcsolatában. "Amikor veszekedtünk, mindig azt mondta, a jövőben egy nulla leszek, ha már nem leszek szép, mert most nem csinálok semmit, holott azért nem csináltam semmit, mert kezeletlen depressziós voltam, és fizikailag képtelen voltam felkelni az ágyból" – osztotta meg Hawa a nehézségeit.