Démoni jelenlét és földönkívüliek egy Las Vegas-i otthonban

Egy Las Vegas-i tinédzser, Angel Kenmore, aki korábban azt állította, hogy földönkívüliek landoltak a családja kertjében, most démoni tevékenységekről számolt be otthonukban.

A fiú elmondása szerint a paranormális események sorozata az állítólagos UFO-észlelés után kezdődött. Angel egy három méteres lényt látott, amit meg is próbált lerajzolni bizonyítékként. Később a családi otthonban furcsa jelenségeket tapasztalt, többek között egy fejjel lefelé lebegő feszületet, amelyből hiányzott a Jézus-szobor, és amely később a földre zuhant. Egy másik alkalommal a Biblia lapjai kezdtek el pörögni, mintha huzat lenne, pedig nem volt szellőzés a házban. "Amint a közelébe értem, újra leesett a falról. Azt hiszem, ez egy démoni jelenlét" – nyilatkozta Kenmore a The Irish Sun-nak.

A család a történtek után papokat hívott az otthonukba, akik szerint a tapasztalt jelenségek démonok vagy bukott angyalok művei lehetnek. A tizenéves szerint az eseteket már jelentették a rendőrségen, és a család mostanra úgy döntött, hogy elhagyja a házat a megmagyarázhatatlan események miatt.