Közös műsorral térnek vissza az Éjjel-nappal Budapest sztárjai

Kamarás Norbert és Király Peti, az Éjjel-nappal Budapest sorozat két népszerű szereplője, közös online műsort indítanak, amelynek részletei még nem teljesen ismertek.

Az RTL népszerű napi sorozatának, az Éjjel-nappal Budapestnek befejezése óta másfél év telt el, de úgy tűnik, a két színész, Kamarás Norbi és Király Peti nem tudnak elszakadni egymástól. A sorozatban Laliként és Gáborként megismert színészek a képernyőn kívül is jó barátok maradtak, és most egy új kalandba kezdenek. Együtt indítanak egy online műsort, amelynek pontos címe még nem ismert, és a nézők segítségét kérik annak kiválasztásában.

A tervek szerint a műsor minden vasárnap este 8-kor kerül majd adásba a Talk Tv YouTube-csatornáján. A félórás podcast formájában megvalósuló adásokban a két színész a hét vicces vagy számukra érdekes híreit fogja kibeszélni. Kamarás Norbi közösségi oldalán osztotta meg a hírt, és arra buzdította a rajongókat, hogy aktívan részt vegyenek a műsor alakításában. A nézők vicces videókat és híreket linkelhetnek a videó alatti kommentekben, amelyekről, ha a két színésznek is tetszenek, szó eshet az adásban.