Gömöri András Máté és Lil G izomparádéja

Gömöri András Máté és Lil G is megmutatta kigyúrt testét, előbbi két aranyérmet is bezsebelt egy kanadai versenyen, míg az énekesnő a negyedik helyen végzett itthon.

Gömöri András Máté, aki már tapasztalt versenyzőnek számít a naturál testépítők körében, két aranyérmet is nyert egy kanadai testépítő versenyen. A Torontóban élő színész büszkén osztotta meg közösségi oldalán a győzelmet, és kiemelte, hogy számára a legnagyobb trófea felesége, Polyák Lilla, aki mindenben támogatja őt. A színésznő olyannyira odafigyel férje táplálkozására, hogy grammra pontosan kiméri neki a napi étkezéseket, ami elengedhetetlen a tökéletes izomzat kialakításához.

Gömöri András Máté a verseny után közösségi oldalán így fogalmazott: „Két induló hely, két bajnoki cím. A legnagyobb trófea pedig az életemben… Igen, ő”.

Lil G, az énekesnő is megmérettette magát, ezúttal egy hazai testépítő versenyen, ahol a bikini junior kategóriában a negyedik helyet érte el. Az énekesnő bejelentette, hogy a jövőben további versenyeken is részt kíván venni. Lil G hónapok óta keményen edz, és nem hagyta, hogy a növekvő izomtömege miatt érkező negatív megjegyzések befolyásolják. Az énekesnő korábban elmondta, hogy a kritika csak erősíti őt, és hangsúlyozta, hogy mások véleményénél fontosabb az, hogy az ember mit gondol saját magáról.