Gyöngyi és Csabi a "Házasság első látásra" műsor után

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának befejeződése után Gyöngyi és Csabi továbbra is házaspárként élnek, bár még nem költöztek össze.

A múlt héten lezárult a "Házasság első látásra" sorozat, ahol a részt vevő párok közül többen szakítottak, néhányan pedig házasságon kívül folytatják a kapcsolatot. Gyöngyi és Csabi azonban úgy döntöttek, hogy házasok maradnak.

A "Tények Plusz" hétfői adásában beszéltek arról, hogy élik mindennapjaikat a forgatás befejezése óta. Jelenleg még külön lakásokban élnek, és időt is töltenek külön-külön, de ügyelnek arra, hogy külön is legyenek programjaik.

A jegygyűrű viselésével kapcsolatban is megosztottak néhány részletet: Csabi otthon nem szokta viselni, míg Gyöngyi munka közben veszi le, mert kényelmetlen számára, és emellett megjegyezte, hogy fogyása miatt a gyűrű lecsúszik az ujjáról. Gyöngyi férjének azt is mondta, hogy vehetne újat, mivel a régi már nagy lett számára.

A műsor utolsó részét a többi szereplővel együtt nézték meg, és ebből kiderült, hogy a forgatás után Gerivel is kialakult egy barátság, noha a műsor alatt nem voltak túl szoros kapcsolatban.