Polgár Kriszta elárulta, kinek köszönheti az elképesztő alakját

Polgár Kriszta bombaformában van, és ezt egy régi barátnőjének, edzőjének és tanácsadójának, Herbert Anitának köszönheti, akivel húsz év után találkozott újra Miamiban.

A háromgyermekes édesanya, modell és szépségkirálynő több posztban is megosztotta már az edzéssel és az életmóddal kapcsolatos tanácsait. Kriszta most azt is elárulta, hogy a harmadik gyermeke születése után másfél évvel csupa izom, és ezt a kitartó munkának és a következetes táplálkozásnak köszönheti, amelybe még a fagyi is belefér.

„Köszönöm, hogy újra tudok rajongani azért, amit a tükörben látok” – írta Kriszta egy posztjában, hozzátéve, hogy az izmos testért nem kell órákat töltenie az edzőteremben.

„Köszönöm neked, hogy hat héttel az edzéseid elkezdése után olyan formába kerültem, mint még SOHA, pedig a harmadik gyerkőcöm még csak 18 hónapos volt (a második kép tavaly nyáron készült). Hogy megtanítottad, nem kell órákon át szenvedni a teremben, hogy eredményt lásson az ember. Hogy megtanítottad, hogyan lehet rövid, hatásos, akár itthoni edzéssel hatalmasat fejlődni” – osztotta meg tapasztalatait a modell.

Polgár Kriszta a közösségi médiában közzétett egy fotót is, amelyen látható az az elképesztő alak, amit a harmadik gyermeke születése után másfél évvel ért el.