Három generáció egy képen - Orbán Viktor anyák napján posztolt

Orbán Viktor miniszterelnök anyák napja alkalmából közzétett egy fotót, melyen édesanyjával és legkisebb unokájával, Zsigmonddal látható együtt.

Minden évben hagyomány, hogy Orbán Viktor felköszönti édesanyját e jeles napon, és ezt a pillanatot meg is osztja a nyilvánossággal. A miniszterelnök üzenetében Isten éltetését kívánta minden édesanyának. A kép megosztása reggel történt, és a korábbi évekhez hasonlóan várhatóan további tartalom is érkezik majd a nap folyamán. Idén a miniszterelnök egy videót is közzétett a közösségi platformokon, amelyben elmesélte, hogyan lepte meg édesanyját ezen a különleges napon.

A videóból kiderül, hogy Orbán Viktor autóba ült és váratlanul betoppan az édesanyjához, bár előtte felhívta, hogy otthon van-e. A feleségének nem minden alkalommal vásárol virágot, viszont a gyermekei vesznek, és ő is ott van, amikor felköszöntik édesanyjukat. „Ha nagyok a bűneim, akkor vágok orgonát a kertből” – mondta a miniszterelnök, miközben a videón tulipánt vágott a felcsúti családi házának előkertjéből, melynek hátterében egy pillanatra felvillant a Puskás Akadémia által kezelt Pancho Aréna épülete is.

A videóban Orbán Viktor arra a kérdésre, hogy volt-e olyan csíny, amiért megbüntette az édesanyja, a kormányfő azt felelte: „Tengernyi, nem lehet azt nyilvántartani”. Az is kiderült, hogy Orbán Viktor édesanyja a fiát „Vikikémnek” becézi, ő pedig „drága anyukám”-nak szólítja.