Vujity Tvrtko titkos magyarországi műtétje

Titokban töltött egy hónapot Magyarországon Vujity Tvrtko, ahol több orvosi beavatkozást végeztek rajta. A hawaii életet élő tévés nagy fájdalmakkal küzdött, de ma már jobban van.

Vujity Tvrtko, aki már jó ideje Hawaiin él, hazajött Magyarországra, ahol titokban több orvosi beavatkozást hajtottak végre rajta. A műtétek részleteiről nem beszélt, de elmondása szerint jelentős fájdalmakat élt át. A tévés a Facebookon keresztül számolt be az egészségi állapotáról, és arról, hogy már túl van a legnehezebbeken. "Több orvosi beavatkozáson estem át, ezek számomra nagy fájdalommal jártak, de túl vagyok mindenen" - írta a közösségi oldalon.

A posztjában Tvrtko kitért édesanyjára is, aki kétszer is legyőzte a rákot, és aki számára ő mindig is csak a kisfia marad, függetlenül attól, hogy milyen sikereket ért el a pályáján. "Egészséges és erős vagyok, mi több: legyőzhetetlen erőt érzek magamban! Ebben pedig rengeteget segített nekem az ÉDESANYÁM, a kétszeres ráktúlélő HŐSÖM" - fogalmazott Tvrtko, kiemelve édesanyja példamutató erejét és kitartását.