Jordán Adél őszintén beszélt a coming outjáról

Jordán Adél színésznő először osztotta meg a nyilvánossággal, hogy családja, köztük kisfia és volt férje hogyan reagált arra, amikor bejelentette, hogy egy nővel, Székely Krisztával él boldog párkapcsolatban.

Jordán Adél a "Szavakon túl" című műsorban Kadarkai Endre vendégeként beszélt arról, hogy a családtagjai különbözőképpen reagáltak a hírre, de fia, Andor volt a legelfogadóbb és a legnyitottabb, aki a mai napig támogatja őt. Az édesanyja, Lázár Kati kezdetben nagyon aggódott lánya miatt, ami pánikrohamhoz vezetett, de miután megismerte Székely Krisztát és megígértette vele, hogy mindig szeretni fogja Adélt, azóta ő is támogatja a kapcsolatot.

A színésznő elmondta, hogy a közösségi médiában kapott negatív kommentek nagyon megviselik, és bár tudja, hogy nem kellene foglalkoznia velük, mégis nehezen viseli a bántó megjegyzéseket. Jordán Adél úgy érzi, hogy az országnak szüksége lenne érzékenyítésre ebben a témában, de ő maga nem vállalja fel ezt a szerepet, mert lelkileg nem bírja a nyomást.

A színésznő számára fontos volt, hogy nyíltan vállalja kapcsolatát Székely Krisztával, mivel nem akart tovább bujkálni. A találkozásukat öt évvel ezelőtt erős élményként élte meg, és úgy érezte, hogy a vonzalom hosszú távon is megmarad, ezért döntött úgy, hogy nem titkolózik tovább.

Jordán Adél azt is hozzátette, hogy új párkapcsolatának köszönhetően lelkileg sokkal jobban érzi magát, mint korábban.