Cserbenhagyásos baleset Dánynál

Egy 56 éves férfi cserbenhagyásos balesetet okozott Dánynál, majd a rendőrségi kihallgatáson azzal védekezett, hogy ha frontálisan ütközött volna, akkor biztosan megállt volna.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetet okozó sofőr egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt áttért a szemközti sávba, de szerencsére csak a járművek visszapillantó tükrök érintkeztek, így nem történt súlyosabb karambol. A vétlen sofőr gyors reakciójának és az út melletti terület adottságainak köszönhetően elkerülték a nagyobb bajt.

A balesetet okozó sofőr azonban nem állt meg, hanem továbbhajtott, amit követően a rendőrség azonosította és előállította. A férfi a kihallgatáson azt állította, hogy ha frontális ütközés történt volna, akkor megállt volna, de mivel csak a visszapillantók sérültek, nem tartotta szükségesnek a megállást. A sofőr nem volt hajlandó alkoholszondát fújni, ezért vérvételre került sor. Kihallgatásán az 56 éves férfi úgy fogalmazott: „Ha frontális lett volna az ütközés akkor biztos megállok. Egy visszapillantóért nem… Lehet, hogy ő jött át az én sávomba”.

A rendőrség büntetőeljárást indított a férfi ellen cserbenhagyás miatt. Az esetről készült videóhoz nem szükséges kommentár, a felvételek magukért beszélnek. Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.

Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport