Marics Peti "5 kiló körüli" pénzt bukott egyetlen este

Marics Peti, aki hamarosan a TV2-n látható lesz a Zsákbamacska című műsorban, elárulta, hogy korábban gyakran fogadott a kedvenc csapataira, és volt olyan este, amikor félmillió forintot veszített.

Marics Peti már régóta szeretne műsort vezetni, és ez az álma idén valóra válik. A szerencsejátékok iránti vonzódásáról beszélve bevallotta, hogy bár már nem foglalkozik annyit a fogadásokkal, tavaly mégis komoly összeget bukott el. Az AS Roma és a Sevilla Európa-liga döntőjének budapesti mérkőzésén történt ez a kellemetlen esemény, amikor is fél millió forintot veszített.

Marics elmondása szerint a szerencsejátékban eddig elért legnagyobb nyereménye is elmarad attól az összegtől, amit korábban elveszített. "Mi volt a legnagyobb tét, amivel játszottam eddig? Hát, volt már ilyen 5 kiló körül... Tudom, az sok, de ez akkor volt, amikor az AS Roma itt játszotta az Európa-ligának a döntőjét. Úgy voltam vele, hogy ilyen nem fog sűrűn előfordulni, hogy a kedvenc csapatom Budapesten játszik, ráadásul egy ilyen meccsen, szóval akár a házat is feltettem volna rá. De jó, hogy nem tettem, mert az a mix elcsúszott..." – idézte fel a Borsnak adott interjúban.

A hírnév előtt a zsebpénzét áldozta fel a fogadásokra, és akkoriban nagyobb kockázatot jelentett számára a veszteség. "A legnagyobb nyereményem az körülbelül 250 ezer forint lehetett. Én sosem voltam olyan csávó, aki milliókat eljátszik. Régen, amikor nem volt pénzem, akkor ugyebár azt kockáztattam, hogy marad-e valami, vagy nem... Akkor alkalmi munkákból kerestem meg a kis zsebpénzemet, és előfordult, hogy a végén egy fillérem nem maradt" – emlékezett vissza Marics, aki a bukások ellenére úgy érzi, többnyire a szerencse mellé áll.