GEN Z Fest: Itt az utolsó esély, hogy pitcheld vállalkozásötleted!

Május 6-ig még jelentkezhetsz a GEN Z Fest mentorprogramjára, ahol május 9-én az Akváriumban bemutathatod vállalkozásötletedet a szakértő mentorok előtt.

Ha vállalkozói ambícióid vannak, de útmutatásra van szükséged, vagy már elindítottad a vállalkozásod, de akadályokba ütköztél, a GEN Z Fest mentorprogramja értékes lehetőséget kínál számodra. A Portfolio Csoport által szervezett eseményen, a Delfinek között program keretében, 15 perces pitch során oszthatod meg ötletedet a mentorokkal, akik tanácsokkal és megoldási javaslatokkal segíthetnek a vállalkozásod fejlesztésében.

A fesztivál nem csak előadásokat és workshopokat kínál, hanem lehetőséget ad arra is, hogy közönség előtt mutasd be vállalkozásötletedet. Ha 18 és 28 év közötti vagy, és szeretnél tanácsokat kapni a brandépítés, a folyamatmenedzsment, a vállalkozásfejlesztés vagy a kommunikáció terén, akkor a GEN Z Fest a megfelelő hely számodra. A mentorok között olyan tapasztalt vállalkozók találhatók, mint Fränk Barbara, Jendrolovics Máté és Sárospataki Albert, akik segítenek a kezdeti nehézségek leküzdésében és a vállalkozásod elindításában.

Ne hagyj ki egy ilyen kiváló lehetőséget, a jelentkezési határidő hétfőn lejár. További információkért és a jelentkezéshez kattints a megadott linkre.