Nemzetközileg elismertté vált Rostás Dorina

Pozsonyban lépett fel a hét évvel ezelőtt még csak 13 évesen berobbant Rostás Dorina, aki mára nemzetközi sztár lett. Mindössze 13 éves volt, amikor a "Buli, Buli" című slágerével megismerte őt a magyar közönség, és azóta eltelt 7 év alatt Európa számos pontján állt már színpadra.

A Fókuszban adott interjúban elhangzott, hogy a fiatal énekesnő, Rostás Dorina, aki mára 19 éves, sokkal határozottabb lett, és ez mind pályafutásában, mind magánéletében megmutatkozik. A "Buli, Buli" című dal megjelenése óta eltelt időben Dorina nemzetközi szinten is elismert előadóvá nőtte ki magát, és sorra kapja a fellépési meghívásokat, legutóbb Manchester után Pozsonyban koncertezett.

A külföldi turnék jelentik számára a fő elfoglaltságot, és több időt tölt külföldön, mint Magyarországon. A Fókusz riporterének elmondta, hogy bár nagyon fáradt és keveset alszik, már megszokta az utazást, és van egy módszere arra, hogy formában maradjon.

Rostás Dorina zenei népszerűségét a "Kana Muro Gad" című dal növelte meg, amelyhez még videoklip sem készült, de ennek ellenére is hatalmas sikert aratott. Az európai romák körében különösen nagy népszerűségre tett szert, ami nem meglepő, hiszen legújabb dala, a "Labadéj" teljesen roma nyelven íródott, és a videoklipje a cikk megjelenésekor már 1,2 millió megtekintésnél járt.