Nagy Sanyi távozása a Madách Színháztól

Nagy Sanyi, a Játékszín oszlopos tagja, elhagyta a Madách Színházat, mert úgy érezte, már nem kap új szerepeket és nem érzi otthon magát a teátrumban.

Nagy Sanyi az ATV műsorában beszélt arról, hogy 43 évesen még nem találta meg az igazit, de nem bánja, mert ha fiatalabban házasodik, valószínűleg már elvált lenne. A színész elmondta, hogy az elmúlt négy évben nem kapott új szerepet a Madách Színházban, ami miatt úgy döntött, távozik. Ezt a döntését egy levélben közölte Szirtes Tamásnak is, ahol megköszönte a lehetőségeket és visszaadta az utolsó szerepét.

Nagy Sanyi a műsorban arról is beszélt, hogy a régi társulat tagjai közül már kevesen maradtak a színházban, és bár tehetséges fiatalok érkeztek, ő már nem érezte jól magát a megváltozott környezetben. A színész kifejtette, hogy a Jézus Krisztus Szupersztár című darabban játszott Heródes szerepéért már csak félévente ment be, míg más helyeken, mint például Kecskeméten vagy a Játékszínben, sokkal többet szerepelt.

Nagy Sanyi azt is elmondta, hogy gondolkodott azon, hogy megkérdezze az igazgatót, miért nem kap új szerepeket, de végül úgy érezte, hogy nem őbenne van a hiba, amit a tanár úrnak írt levelében is kifejtett. A színész hangsúlyozta, hogy minden este száz százalékot próbált teljesíteni, amit a közönség is látott.