Áremelés a Dagályban, tavaszi karbantartás a Csepeli Strandfürdőben

Fontos változásokra kell figyelniük a fővárosi fürdők látogatóinak: a Dagály Gyógyfürdőben áremelés várható, míg a Csepeli Strandfürdőben a tavaszi karbantartás miatt zárva tartanak.

A Csepeli Strandfürdőben hagyományosan minden ősszel és tavasszal karbantartást végeznek, amely során először lefedik, majd tavasszal eltávolítják az úszómedence fölötti sátrat. A Termál Online információi szerint a sátor lebontása miatt április 29-től, azaz hétfőtől zárva lesz a strand. A tervek szerint május 18-án családi sportnapot rendeznek, és a fürdő május 19-én nyitja meg újra kapuit a közönség előtt.

A Dagály Gyógyfürdőben közben új jegyárakat jelentettek be, amelyek május 1-jétől lesznek érvényesek. Az árváltozásokat az NSÜ oldalán is közzétették. A fürdőben a legutóbbi áremelés tavaly nyáron történt, és az év elején, ellentétben más fürdőkkel, itt nem emelkedtek az árak.

A jelenlegi árak szerint egy felnőtt napijegy hétköznap 3400 forint, hétvégén pedig 3700 forint. Májustól ezek az árak 3800, illetve 4100 forintra nőnek. A kedvezményes jegyek, mint a gyerekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak szóló belépők ára hétköznap 2300 forint, hétvégén 2900 forint, amelyek május 1-jétől 2500, illetve 3200 forintra emelkednek. A wellness részleg használatáért jelenleg 1000 forintot kell fizetni, de ez az összeg is nő május 1-jétől, 1200 forintra.