Borsa Miklós az internetes társkeresőn keresi a szerelmet

Az internetes társkeresők világában próbál szerencsét Borsa Miklós, aki korábban a köztévé híradójaként volt ismert. A 55 éves egykori hírolvasó a Tinderen keresi párját, és már az első randin is voltak érdekes élményei.

Borsa Miklós, aki 2015-ben távozott az MTVA-tól egy balatonfüredi támadás után, Kembe Sorel műsorában beszélt arról, hogy az internetes társkeresést részesíti előnyben. Elmondása szerint a 80 évesnél idősebb hölgyekkel lehet csak beszédbe elegyedni a boltban, ezért választotta az online társkeresést, ahol feltételezhető, hogy a másik fél is komoly szándékkal ismerkedik.

Miklós tapasztalatai szerint sok nő csak automatikusan jobbra húzza a férfiak profiljait, de nem válaszolnak, ha ő kezdeményez. Az álprofilokat könnyen ki tudja szűrni, de csak kevés nővel jutott el a személyes találkozásig, és ezek a randik ritkán alakultak komolyabb kapcsolattá.

Egyik randijáról így mesélt: "Volt első randim az IKEA-ban, mert azt mondta a hölgy, hogy mennie kell matracot venni. Így aztán feküdtünk az ágyakon, hogy melyik matrac kényelmes." Beszámolt arról is, hogy előfordult már, hogy a beszélgetés erőltetett volt, vagy nem volt közös témájuk a partnerével. Néhány nő pedig csak a televíziós múltja miatt kezdett el vele ismerkedni.

Borsa Miklós őszintén beszélt arról is, hogy tíz éve nem szerepel a médiában, de nem bánja, ha valaki csak alkalmi kapcsolatot keres, csak legyen őszinte. Emellett elárulta, hogy kapott már intim képeket nőktől, és tanácsot adott azoknak, akik bizalmatlanok az internetes társkereséssel: egy feltöltőkártyás telefon használata segíthet a zaklatók elkerülésében.

Az egykori tévés megjegyezte, hogy 50 éves kora után már kevesebb nő érdeklődik iránta, és a harmincasokat sem keresi, mivel túl nagy lenne a korkülönbség, és más célokat követnek az életben. Számára a dohányzás és a tetovált szemöldök a tabu.