Chris Pratt balesetet szenvedett új filmjének forgatásán

Balszerencsés fordulatot vett Chris Pratt legújabb filmjének forgatása, amikor a színész bokasérülést szenvedett.

Chris Pratt a közösségi médián keresztül számolt be a rajongóknak arról, hogy a Mercy című film forgatásának negyedik napján megsérült. A Galaxis őrzői és a Jurassic World filmekből ismert sztár Instagram-posztjában nem részletezte, hogy a baleset miatt szüneteltetik-e a forgatást, vagy csak átütemezik a munkálatokat, hogy közben más jeleneteket rögzítsenek.

Pratt megosztott egy fotót a sérült lábáról, és hozzátette: "A Mercy forgatásának 4. napja. Nagyszerű kaszkadőrcsapatom van! És néha olyan is előfordul, hogy megpróbálok bemutatni néhányat a saját mutatványaim közül. Ma apuci bokája közelebbről megismerkedett egy fémoszloppal. Érdekes lesz a további munka." A második fotón pedig a színész csúnyán megduzzadt és zúzódott lábfeje látható.

Az elmúlt napokban Prattet lefotózták, amint Los Angeles környékén forgatott, és saját mutatványokat csinált, többek között azt, hogy üldözött egy fickót Malibuban, majd mindketten az óceánban kötöttek ki.

A Timur Bekmambetov által rendezett Mercy főszereplője egy nyomozó (Chris Pratt), akit erőszakos bűncselekménnyel vádolnak meg, majd bizonyítania kell ártatlanságát. A 2025 augusztus 15-én bemutatásra kerülő filmben szerepel még Kali Reis, Annabelle Wallis Rafi Gavron, Chris Sullivan, Kenneth Choi és Kylie Rogers is.