Cher megosztja, miért részesíti előnyben a fiatalabb férfiakat

Cher, a világhírű énekesnő, a The Jennifer Hudson Show című műsorban beszélt arról, hogy miért is randizik szívesebben fiatalabb férfiakkal, mint korosabb társaival.

A 77 éves ikon, aki jelenleg a 38 éves Alexander "AE" Edwards zenei producerrel van együtt, elárulta, hogy a korábbi idősebb férfiak nem közeledtek felé, mert féltek tőle, míg a fiatalabbak, akiket olyan nők neveltek, mint ő maga, nem érzik ezt a félelmet. Cher azt is hozzátette, hogy a vele egykorú vagy idősebb férfiak már nem élnek, ami szintén hozzájárul ahhoz, hogy fiatalabb partnereket válasszon.

A Believe előadója a műsorban beszélt arról is, hogy miért utasította vissza annak idején Elvis Presley-t. Elmondása szerint azért nem jött össze közöttük semmi, mert ideges volt, és tartott a körülötte lévő emberektől, valamint Presley hírnevétől.

Cher és Edwards kapcsolatát először 2022 novemberében hozták nyilvánosságra, és úgy tűnik, hogy a korkülönbség ellenére is boldogan élnek együtt. Az énekesnő elmondása szerint néha beszélgetnek, és Edwardsnak fogalma sincs, hogy kiről beszél. Például amikor Cher megkérdezte tőle, hogy tudja-e, ki az a Clark Gable, Edwards azt válaszolta, hogy "Igen, persze", de a legtöbb utalást nem érti, mivel még akkor meg sem született.

Cher továbbá elárulta, hogy nagyon félénk és szégyenlős a férfiak társaságában, amikor nem dolgozik, és ez is egy ok, amiért a fiatalabb férfiakkal való randizást részesíti előnyben. A Blikk is megírta, hogy április elején Cher és a fiatal szerelme a vörös szőnyegen is romantikáztak, ami azt sugallja, hogy a 40 év korkülönbség egyáltalán nem akadály számukra.

: (via People) : (via 24.hu) : (via 24.hu)