Az álommeló: Curtis különleges küldetése

Az Az álommeló című műsor utolsó hetében a nézők egy váratlan fordulatra lettek figyelmesek, amikor Curtis megjelenésével felfokozott hangulatot teremtett a döntős jelöltek körében. A verseny fináléjához közeledve a top 3-as mezőny kialakult, és a szerdai adásban az asszisztens-jelölteknek egy év végi céges bulit kellett levezényelniük az elejétől a végéig.

A jelölteknek nemcsak a dekorációval és a cateringgel kellett megbirkózniuk, hanem a sztárvendégek igényeire is oda kellett figyelniük. A helyzetet tovább bonyolította, hogy a rendezvényen David Guetta magyar hasonmása, Balla Péter Zsolt is felbukkant, aki nem volt elégedett a fogadtatással, hiszen senki sem várta őt, és az öltözőbe is nehezen jutott be. Emellett a magyar David Guetta azon is kiborult, hogy olyan virág került az öltözőjébe, amelyre allergiás volt, és úgy érezte, a szervezés több ponton elcsúszott. Keserű Balázs, Balogh Levente távollétében, egy újabb meglepetéssel szolgált. Széki Attila Curtis feladata az volt, hogy nehezítse meg a jelöltek dolgát.

Keserű Balázs így szólt Curtishez: "Lesz egy rendezvény, amit a jelöltek próbálnak meg koordinálni, mert eltűnt a rendezvényszervező, úgyhogy ők azok, akik minden apró részletre figyelnek, hogy a minden a lehető legjobban menjen. Nem tudják, hogy érkezel, te leszel a sztárvendég. Olyannyira nem tudják, hogy még a plakáton se vagy rajta. Arra kérnélek, hogy menj velük körbe, nézd meg, hogy milyenek, és hogyan reagálnak arra, hogy váratlan megérkezel, és ha lehet picit nehezítsd meg a dolgukat." Curtis ezt követően készséggel tört borsot a jelöltek orra alá.

A nap végén Balogh Levente visszatért üzleti útjáról, és egy beszélgetés után Pétert az irodájába hívta. Mivel Péter az utolsó két feladatban nem tudta meggyőzni az elnököt, így kiesett a versenyből, de mégis kapott egy állásajánlatot. A műsorban maradt Eszter és Rachel között dől el, hogy ki lesz Balogh Levente elnöki asszisztense.