A Next Top Model Hungary sztárja feladásán gondolkodik

A TV2 Next Top Model Hungary műsorában Gabi, az egyik versenyző, annyira megviseltnek érzi magát a folyamatos konfliktusok és a mérgező környezet miatt, hogy felmerült benne a verseny feladásának gondolata.

A Next Top Model Hungary versenyében Gabi többször is konfliktusba került a többi versenyzővel, és bár erősnek és határozottnak próbálta mutatni magát, úgy tűnik, mentálisan mélypontra került. A versenyzőt a többiek álszentnek nevezték, ami után elgondolkodott azon, hogy vajon miért is van ott. Gabi szerint a verseny során mindenki legrosszabb énjét mutatta meg.

A konfliktusok és a verseny nyomása alatt Gabi úgy érezte, folyamatosan védekeznie kell, ami miatt fizikálisan és mentálisan is kimerült. Baranyi Panna és társai támadásai különösen megviselték, és Panna a zsűri előtt is nevén említette őt, ami miatt a két nő közötti kapcsolat megromlott. A nehézségek hatására Gabi sírva fakadt Cintinek, és felvetődött benne a verseny feladásának gondolata. A döntéséről azonban csak a következő adásban derül ki.