Szabó Simon és Balogh Edina költözésének tervei

Szabó Simon élete jelentős változásokon ment keresztül az elmúlt időszakban, többek között elvált, új otthonba költözött, és új kapcsolatba kezdett Balogh Edinával.

A színész a Best magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy életmódja bizonyos szempontokban hasonlít az édesapjáéra, de a család számára kiemelten fontos. Szabó Simon elmondása szerint ő hűséges típus, és a házassága alatt mindig azon dolgozott, hogy jobbá tegye a kapcsolatot, bár elismeri, hogy a válás nem csak az ő hibájából következett be. A válás után is családjával töltött időt, és együtt nyaraltak, ami nagyon jól sikerült. A színész már a válás előtt elköltözött a feleségétől, és jelenleg azon gondolkodik, hogy összeköltözik új szerelmével, Balogh Edinával. Ezt a lépést még tervezik, de már sok időt töltöttek együtt, és Szabó Simon reméli, hogy boldogságuk tartós lesz.

Szabó Simon a Best magazinnak nyilatkozva elárulta, hogy 12 évig tartó házassága alatt mindig arra törekedett, hogy jobbá tegye közös életét feleségével, megértse az ő nézőpontját. „Hogy ez nem sikerült, az nem csak az én hibám. Sokáig küzdöttem a házasságomért, mert hittem benne. Nyilván lehettek volna olyan pontok, amikor az exemnek nem idegből szólok vissza, esetleg nemcsak harmadszorra csinálok meg valamit, amit kért tőlem, de ezenkívül, azt gondolom, sok mindenben nem én voltam a hibás. Tökéletes együttélés nincs, millió kompromisszumot kell kötni, de ha az értékrendek egy irányba mennek, akkor nincs baj. Sokáig nagyjából mi is egy irányba mentünk" – mondta a színész, aki a válás után is családjával töltött időt, és együtt nyaraltak, ami nagyon jól sikerült.

Kisfiával és kislányával egyébként már új szerelmét is megismertette, és felhőtlenül boldognak érzi magát a színésznő mellett. „Albérletbe mentem, és miután Edinával összejöttünk, elkezdtünk azon gondolkodni, hogy össze is költözünk. Ez még várat magára, de sok időt töltünk együtt” – idézte szavait a Blikk.