A Győzike Show folytatása: Gáspárék

Gáspár Győző biztos abban, hogy az új realityjük, a Győzike Show folytatása, mely a TV2-n Gáspárék címmel kerül adásba, nagy siker lesz.

A Tények Plusz adásában Gáspár Győző és Gáspár Bea beszéltek a műsor újraindulásáról és a kapott negatív kritikákról. A családfő szerint a műsor nagyon szórakoztató lesz, és nem aggódik a nézettség miatt. Gáspár Győző a kritikusokra reagálva elmondta, hogy a magyar nézők kíváncsi természete miatt biztosan népszerű lesz a műsor. Azt is hozzátette, hogy érdekes lenne látni, ha valaki tényleg kidobná a tévét az ablakon a Győzike Show adása közben.

A Blikk beszámolója szerint a család 14 év után tér vissza a képernyőre, és bár a lányaik nem élvezték annyira a forgatással együtt járó kritikákat és ismertséget, lehetőség van arra, hogy ők is megjelenjenek a vadiúj reality-ben. Gáspár Győző a változásokról is beszélt: "Sok mindenben változni fog, a gerincünk is fáj, felmegyünk az ötödikre és lihegünk. A baráti körünk más lett, a gondolkodásunk más lett, elkoptak a barátok. Láthatják azt is a nézők, hogy kik voltak mögöttünk meg kik voltak előttünk, kik támadtak be minket, kik fenyegettek minket..." - mesélte a kamerák előtt Győző, akinek az a célja, hogy mosolyt csaljanak az emberek arcára. Az ezzel kapcsolatos negatív véleményeket azonban nem tudja, hova tenni, és úgy véli, hogy a nézők "úgy fogják nézni, mint annak a rendje!".

Gáspár Győző politikai aktivitása is terítékre került, hiszen tavaly január óta Fidesz-tag, a Békemeneten a sor elején tartotta a kormánypárti CÖF háborúellenes molinóját, idén év elején az ötvenedik születésnapja alkalmából pedig Novák Katalin korábbi köztársasági elnök és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is felköszöntötte. Lánya, Evelin Járóka Lívia fideszes EP-képviselőnek fog dolgozni Brüsszelben a júniusi választásokig.