Vujity Tvrtko meghökkentő bejelentése

Vujity Tvrtko televíziós személyiség titokban töltött el egy hónapot Magyarországon, ahol komoly egészségügyi beavatkozásokon esett át. Most először szólal meg a történtekről.

Vujity Tvrtko közösségi médiában tett közzé egy bejegyzést, amelyben elárulta, hogy több orvosi beavatkozáson esett át, amik jelentős fájdalommal jártak, de már túl van rajtuk. A beavatkozások után háláját fejezi ki azoknak a csodálatos embereknek, akiknek az egészségét köszönheti, és hamarosan külön is kifejezi a hatalmas háláját.

A tévés azt is megosztotta, hogy édesanyja, aki kétszeres ráktúlélő és számára hős, nagyban hozzájárult ahhoz, hogy erőt érezzen magában. Tvrtko hangsúlyozta, hogy anyja számára sosem volt fontos a hírnév vagy a siker, számára ő mindig is a kisfia marad. Az élet szépségének megtalálásáról is beszélt, és bejelentette új előadását, "TVRTKO A FÖLD KÖRÜL" címmel, amely szeptemberben indul.

Vujity Tvrtko családjával korábban Hawaii-ról Floridába költözött, ahol felesége, Zsolnay Gyöngyi, a 110-szeres válogatott kosárlabdázó, edzőként sikereket ért el a helyi kosárlabda-akadémia korosztályos csapatával. A csapat irányító játékosa és kapitánya ráadásul a legkisebb Vujity-Zsolnay gyermek, Bendegúz.