Rubint Rella izmos alakját csodálják a rajongók

Rubint Rella, a népszerű influenszer, lenyűgöző formáját mutatta meg legújabb Instagram-fotóján, ami igazi meglepetést okozott a követőinek.

Rubint Rella március közepén hagyta el Magyarországot, hogy férje, Novothny Soma mellett legyen, aki a Ruch Chorzów csapatához szerződött 2024. június 30-ig, egyéves hosszabbítási opcióval. A pár jelenleg Lengyelországban él, de nem terveznek hosszú távra külföldön maradni, és lehet, hogy egy-két éven belül visszatérnek.

Az aerobik edző nem tétlenkedik új hazájában sem, hiszen egy hat hetes alakformáló kihívást indított, amelyben ő maga is részt vesz, hogy nyárra csúcsformába kerüljön. A program eredményességét a legfrissebb Instagram-posztjában megosztott fotó is bizonyítja, ahol testhez simuló edzőruhában és sporttopban tárja a közönség elé kidolgozott izmait és kockás hasát.

Rubint Rella a kihívásról szóló bejegyzésében elárulta, hogy a második hét nehezebben telt a vártaknál, többek között a menstruáció és egy hazalátogatás miatt, de a nehézségek ellenére is elégedett az eredményekkel. A súlya változó, de a tükörben látott kép mindenért kárpótolja. A harmadik hét célja pedig egyszerű: a súlyának hatossal kezdődnie.