Rippel Feri: „Ha valaki bírja az extrém terhelést, akkor mindegy, ki mennyi idős”

A kalandparkok és extrémsportok népszerűsége egyre növekszik, ami nem meglepő Rippel Ferenc világrekorder artista szerint, hiszen ezek az élmények számos pozitív hatással bírnak.

Rippel Feri számára a mindennapokban is jelen van az igény az extrémsportok és kalandok iránt, amelyeket az éltető erőként említ. Nem a magamutogatás motiválja, hanem a kalandok iránti vágy; ezt az igényt testvére, Viktor és az artistafellépéseik során is kiélheti. A Ninja Warrior versenyen való részvételét például éppen ez a kalandvágy indokolta, amelyet édesapjától örökölt.

Rippel Feri úgy véli, hogy az extrémsportok és kalandparkok nem korhoz kötöttek; ha valaki bírja az extrém terhelést, akkor az életkor nem számít. Fontosnak tartja a testi állapotra való odafigyelést, hiszen ez lehetővé teszi a határok feszegetését és az ilyen helyzetek élvezetét.

Az extrém kalandok hatalmas élménydózist tudnak adni, ami hetekre, hónapokra feltölti az embert, és megfiatalítja. Rippel Feri szerint már a kalandparkba való tervezgetés és rákészülés is boldogsághormont szabadít fel. Jelenleg is egy új világrekordra készül a kisfiával, ami miatt izgatottan várja a hétvégét.