Bizarr jelenetek a madridi teniszpályán

A madridi tenisztorna férfiversenyének első fordulójában a francia Corentin Moutet különös viselkedéssel hívta fel magára a figyelmet. A kvalifikációból érkező játékos három szettben maradt alul kínai ellenfelével szemben, de a meccs során több incidens is történt.

A szerda esti mérkőzésen Moutet többször is elvesztette a nyugalmát. Először egy szurkolóval került szóváltásba, majd a székbíróval is összeveszett, mert az nem volt hajlandó kávét hozatni számára. A francia játékos ragaszkodott hozzá, hogy szüksége van a koffeinre, és végül egy néző segítségével jutott kávéhoz.

Az incidensek során egy másik szurkolóval is konfliktusba keveredett, akit ki akart vezettetni a lelátóról, mert az beszólt neki.

A meccs döntő szettjének rövidítésében egy adogatásnál Moutet kicsúszott az ütő a kezéből, és mivel nem volt ideje felvenni, inkább a labdába rúgott, ami a külsőjéről lecsúszva különös látványt nyújtott.

A madridi tenisztorna további érdekessége, hogy a legmagasabban jegyzett magyar teniszező, Marozsán Fábián, tizenegy szettlabdát hárítva legyőzte az orosz Aszlan Karacevet, így bejutott a második fordulóba.