Polgár Kriszta: "Nekem könnyű? Hát hogyne. 3 gyerekkel zéró segítséggel, munka, háztartás mellett..."

Polgár Kriszta motiváló üzenetet küldött követőinek, amelyben az edzések jelentőségéről és azok által nyújtott érzésekről beszélt. A szépségkirálynő hangsúlyozza, hogy bár mindenkinek más jelenti a feltöltődést, számára az edzés jelenti ezt a kikapcsolódást.

Az edzés által érzett elégedettségről és a sport adta mentális stresszoldásról írt Polgár Kriszta. Elmondása szerint az edzés lehetőséget ad számára, hogy a nap végén egy órát csak magára szánjon, ami során a fizikai fáradtság segít levezetni a mentális terheket is.

A háromgyermekes édesanya nem titkolja, hogy nem mindig könnyű összeegyeztetni a családi és munkahelyi kötelezettségeket a sporttal. "Nekem könnyű? Hát hogyne. 3 gyerekkel zéró segítséggel, munka, háztartás mellett. Nem az. Ha leírnám a napirendet és a logisztikát el sem hinnétek" - osztotta meg tapasztalatait Kriszta.

Polgár Kriszta beismeri, hogy ő sem mindig lelkesedik az edzésekért, és előfordul, hogy a terembe menet inkább egy édességet vásárol és hazatér. Azonban kiemeli, hogy az edzés utáni érzés pótolhatatlan számára, és ez motiválja, hogy folytassa. Azt is hozzátette, hogy a sportolás során példát mutat gyermekeinek, akik szintén sportolnak, mint például úsznak, triatlonoznak vagy fociznak.