Hilda és Laci a "Házasság első látásra" után: Barátság, de nem szerelem

A "Házasság első látásra" műsor fináléjában Hilda és Laci úgy döntöttek, hogy nem maradnak házasok, de a kapcsolatukat szeretnék folytatni ismerkedés szintjén. Egy évvel a forgatások után most elárulták, hogyan alakult közöttük a viszony.

A TV2 "Tények Plusz" című magazinműsorában Hilda és Laci beszámoltak arról, hogy a "Házasság első látásra" műsor befejezése óta hogyan alakult a kapcsolatuk. A fináléban ők, valamint Enikő és Peti is úgy határoztak, hogy nem maradnak házasok, de tovább szeretnék ismerni egymást.

Laci a műsorban elmondta, hogy a forgatások után nehézségekbe ütköztek, amikor visszatértek a mindennapi életbe, és újra fel kellett venniük a régi ritmusukat. A távolság és a fáradtság nem volt jó hatással a kapcsolatukra, de ők nem vesztek össze, hanem baráti beszélgetések keretében döntötték el, hogy nem folytatják a kapcsolatot házastársként. Laci szerint ők nagyon szeretik és kedvelik egymást, és mindig számíthatnak egymásra.

Hilda a kapcsolatukról azt nyilatkozta, hogy bár szerelem nem alakult ki közöttük, egy erős barátság igen. Időnként beszélgetnek, és úgy érzi, bármikor felhívhatja Lacit. A műsort örömmel nézte vissza, és úgy véli, hogy végig önmaga tudott maradni. A küzdősport-oktatóval könnyen hangolódtak össze, és a kísérletet is könnyedén vészelték át együtt.

A riportban szóba került Laci családi állapota is. Elárulta, hogy a műsor hatására kapott házassági ajánlatokat, és volt, aki takarítani ajánlotta fel neki a segítségét. Jelenlegi párkapcsolati státuszáról azonban nem kívánt beszélni, csupán annyit mondott, hogy ez hamarosan ki fog derülni.