Evan Ndicka ünneplése csapattársaival az Európa-ligában

Az AS Roma védője, Evan Ndicka, aki múlt vasárnap összeesett az Udinese elleni bajnokin, már kiengedték a kórházból, és csapattársaival együtt ünnepelte az AC Milan elleni győzelmet és az Európa-liga elődöntőbe jutást.

Evan Ndicka, az AS Roma labdarúgócsapatának védője, aki múlt vasárnap váratlanul összeesett a pályán, már kiengedték a kórházból, és néhány nappal később csapattársaival együtt ünnepelte az AC Milan kiejtését az Európa-ligában. A rémisztő események után, amikor hordágyon vitték le a pályáról és kórházba szállították, az orvosi vizsgálatok légzési problémákat állapítottak meg mellkasi ütés következtében. A klub közleménye szerint Ndicka további vizsgálatok után hagyhatta el a kórházat, és a csapat negyeddöntőjén már a helyszínen is megjelent.

Daniele De Rossi vezetésével az AS Roma kettős győzelemmel búcsúztatta a milánóiakat és jutott be a kupasorozat elődöntőjébe, ahol Ndicka a pályán, csapattársaival ünnepelte a sikert. A védő visszatérésének pontos időpontja még nem ismert, de a hírek szerint a közeljövőben ez is megtörténhet. Az AS Roma a második számú európai kupasorozat elődöntőjében a szezonban még veretlen Leverkusen ellen lép majd pályára a fináléért. Ndicka gyors gyógyulása nagyban hozzájárulhat a rómaiak sikeréhez.