Tücsi és Sofron István közös főzőműsort indítanak

Tücsi, azaz Aryee Claudia Dedei és vőlegénye, a válogatott jégkorongozó Sofron István úgy döntöttek, hogy közös főzőműsort indítanak, amely lehetőséget biztosít számukra, hogy több időt tölthessenek együtt. A mindennapi elfoglaltságok és kislányuk mellett kevés idejük jut egymásra, de a szezon végeztével a hokis hazatért, és most közös projektbe kezdenek.

Sofron István, akit Sofinak becéznek, Csíkszeredán tölti az év nagy részét, míg Tücsi és kislányuk Magyarországon élnek. A közös főzőműsor ötlete így nemcsak a családi összetartozást erősíti, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy a pár kettesben tölthessen időt.

A műsorvezető egy korábbi posztjában említette, hogy több mint két évvel ezelőtt nyerték meg együtt a TV2 páros főzőműsorát, ami jelentősen megerősítette a kapcsolatukat. Sofron István a műsor óta gyakran főz, és amikor Tücsi későn ér haza, gyakran meglepi őket valami finomsággal, amit kislányukkal, Narával készítenek el.

A közös főzőműsorban, amelynek címe "ÍZES KETTES" lesz, egészséges recepteket szeretnének bemutatni, amelyek megfelelnek egy sportoló táplálkozási igényeinek, valamint Tücsi egészségtudatos szemléletéhez is illeszkednek. A pár izgatottan várja a nézők kívánságait is, és arra buzdítanak mindenkit, hogy főzzenek együtt a párjukkal.