Rózsa György közösségi média bejegyzése a lábmosásról

A 76 éves Rózsa György, aki a magyar televíziózás egyik legendás alakja, nemrégiben újra bebizonyította, hogy remekül látja el a közösségi média használatát. Ritkán posztol, de amikor igen, akkor azzal mindig örömet szerez követőinek.

Rózsa György a közösségi médiában megosztott fotóival, amelyeket utazásai során készített, nosztalgikus hangulatot teremtett követői körében. A műsorvezető elmondása szerint az Instagramnál fontosabb tevékenységei is vannak, például az unokázás, ezért nem mindig van ideje gyakran posztolni.

A rajongók azonban így is hálásak voltak a frissnek tűnő, de valójában korábbi utazásokról származó képekért. Gyuri, ahogy a rajongói szeretettel nevezik, megosztotta kedvenc úti céljain készült fotóit, amelyek révén a követői betekintést nyerhettek abba, hogy milyen helyeken járt a közelmúltban.

A lábmosásról készült kép, amelyet a nizzai öbölnél fotóztak, különösen megörvendeztette a követőket. A posztban Rózsa György maga is nosztalgikus hangulatot sugallt, ami a rajongók számára is érzékelhető volt.