Revolut hűségpontok bevezetése Magyarországon

A Revolut felhasználói Magyarországon mostantól gyűjthetik a hűségpontokat, amelyeket különböző értékes szolgáltatásokra és kedvezményekre válthatnak be.

A Revolut neobank újítása lehetővé teszi, hogy a hazai felhasználók a Revolut kártyájuk használata és a bankhoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevétele során hűségpontokat, úgynevezett RevPontokat gyűjtsenek. A pontokat a kártyával történő vásárlások után írják jóvá, de a kapott pontok száma a választott csomagtól függ.

A Standard csomag felhasználói 5000 forintnyi vásárlás után kapnak egy pontot, míg az Ultra csomag tulajdonosai már 500 forintos költés után gyűjthetnek pontot. Emellett az Aprópénz funkció segítségével 10 forintos költésenként is szerezhetünk pontokat, és különböző szorzók alkalmazásával növelhetjük a gyűjtött pontok mennyiségét.

A Revoluton belül igénybe vehető Szállások és Élmények szolgáltatások esetén a felhasználók kétszer annyi pontot kaphatnak, itt is minden 10 forint egy pontot ér. A felhalmozott pontokat három éven belül lehet beváltani, többek között légitársaságoknál felhasználható légi mérföldekre, repülőjegyekre vagy egyéb kedvezményes szolgáltatásokra.

A Revolut több légitársaságot is ajánl a pontok beváltásához, köztük a British Airways-t, a Qatar Airways-t, a KLM-et és az Air France-t, de más légitársaságok partnerprogramjai is elérhetők. A fintech által kínált Szállások és Élmények szekcióban is felhasználhatjuk a hűségpontjainkat, hogy kedvezményeket kapjunk.