Zimány Linda újraértékeli elvárásait a férfiak felé

Zimány Linda, az ügyvéd és egykori modell, elárulta, hogy már nem tart ragaszkodik a szigorú kritériumokhoz, amikor a leendő társáról van szó. Azt mondja, a mai világban nehéz randizni, de továbbra is bízik abban, hogy rátalál az igazira.

Az elmúlt években Zimány Linda többször is megosztotta, milyen tulajdonságokkal kell rendelkeznie annak a férfinak, aki meg akarja hódítani. Korábban Daniel Craiget nevezte meg ideális férfiként, azonban úgy tűnik, mostanra enyhült az elvárásai. A változásról az ATV A NŐ háromszor című műsorában beszélt, ahol elmondta, hogy a jövőbeli partnerének már nem kell topmodellnek lennie, és lehet pocakja is.

Zimány szerint a legfontosabb, hogy a férfiaknak legyen sármjuk és érzelmi intelligenciájuk. Az alapelvárások között szerepel az intelligencia és a humor, mert ezek nélkül nem tudna elképzelni egy hosszú távú kapcsolatot. Hangsúlyozta, hogy a beszélgetések során kialakuló lelki és fizikai intimitás számára kulcsfontosságú, és azt szereti, ha egy férfi okos, mert szeret mindenről beszélgetni.

: Blikk (idézve az ATV A NŐ háromszor című műsorából)