Singh Viki izgalmas hírt osztott meg zenei karrierjével kapcsolatban

Singh Viki, az ismert énekesnő, nemrégiben egy ATV-s beszélgetős műsorban mesélt arról, hogy édesapja, aki külföldi származású, igyekezett befolyásolni életét, de ő kitartott saját elképzelései mellett. Most pedig örömteli hírt jelentett be közösségi oldalán: megtalálta az ideális zenei formációt, és már az első sikeres fellépés is a hátuk mögött van.

Singh Viki a napokban beszélt arról, hogy édesapja, aki nem magyar származású, próbálta irányítani életét, különösen az értékrend és a kulturális szokások terén. Az énekesnő azonban nem engedett a nyomásnak, és saját útját járta be.

A közelmúltban az énekesnő egy izgalmas bejelentést tett Instagram-oldalán: megtalálta a tökéletes zenei formációt, amellyel már túl is vannak az első fellépésen. Az esemény Agárdon zajlott, és Singh Viki lelkesedése szerint a koncert minden várakozást felülmúlt.

Az Instagram-bejegyzésében az énekesnő megosztotta a hírt, és így fogalmazott: "Ma volt egy ilyen muzsikáció Agárdon... Gyerekek, azt hiszem, végre összeállt az élő zenekarom! Még sok közös zenélést nekünk, srácok!" Ezzel a bejegyzéssel nemcsak a rajongókat, hanem a zenekar tagjait is ünnepelte.