Orosz Barbara meglepetéssel készül férjének az évfordulójukra

Orosz Barbara, a Mokka műsorvezetője, különleges ajándékkal szeretné meglepni francia férjét, Flort, házassági évfordulójuk alkalmából.

A tévés és férje, akik jelenleg távházasságban élnek, már alig várják, hogy Magyarországon együtt tölthessék az idejüket. Barbara és Flor egy évvel ezelőtt titokban mondták ki az örök hűség szavait, és az esküvőt követően még kétszer is összeházasodtak; először Párizsban, majd a Festetics-kastély parkjában. A házaspár boldogsága töretlen, és már vásároltak is egy álomotthont a Balatonon, amelynek felújítása jelenleg is zajlik. Flor hároméves kiküldetése miatt távol van, így Barbara felügyeli a felújítást, de minden döntést közösen hoznak.

Barbara a Best magazinnak elárulta, hogy a fürdőszobájuk hangulatát a Givernyben található Monet-ház fürdője ihlette. Egy beszélgetés során Flor említette, hogy szeretné, ha a fürdőszoba felidézné azt a hangulatot, amit eljegyzésük után Givernyben tapasztaltak. Barbara ezért úgy döntött, hogy felkutatja a Monet-házban látott tapéta mását, és apró márványmozaikot, falipanelt rendel, hogy megteremtse a kívánt franciás bájt.

Az első házassági évfordulójukat márciusban ünneplő pár továbbra is meglepetésekkel készül egymásnak. Barbara azt tervezi, hogy amikor Flor júliusban először lép be a megújult fürdőszobába, az lesz az ő ajándéka az évfordulóra.