Lövöldözés történt Drake otthonánál

Súlyosan megsérült egy biztonsági őr a kanadai rapper, Drake torontói luxusvillája előtt történt lövöldözésben. A férfit súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba a kedd kora reggeli órákban.

A rendőrség nyomozást indított, és jelenleg a biztonsági kamerák felvételeit vizsgálják. A lövöldözés helyi idő szerint hajnali 2 körül történt Toronto patinás negyedében, Bridle Path-ben. Paul Krawczyk, a rendőrség munkatársa elmondta, hogy a nyomozóknak kevés információjuk van az esetről, de a lövöldözésről készült videófelvételt megtalálták, és a megsebesült őr továbbra is kórházban van. A támadó a beszámolók szerint autóval menekült el a helyszínről.

A hatóságok nem erősítették meg, hogy Drake otthon volt-e a lövöldözés idején, de elmondásuk szerint a rapper csapata kifejezetten együttműködő.

A lövöldözés indítéka egyelőre ismeretlen, de sokan Drake és Kendrick Lamar közötti konfliktussal hozzák összefüggésbe. A rendőrség tisztában van a két rapper közötti feszültséggel, azonban úgy vélik, hogy nincs közvetlen kapcsolat a közelmúltban kialakult vita és a lövöldözés között. Kendrick Lamar a május 4-én kiadott "Not Like Us" című számában vádolta meg Drake-et pedofíliával és szexkereskedelemmel, mire Drake egy saját számmal reagált, amelyben tagadta a vádakat és azt is állította, hogy Kendrick bántalmazza a feleségét. Paul Krawczky szerint bár a nyomozók tisztában vannak a két férfi konfliktusával, még túl korai lenne indítékokról beszélni.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.

Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport