Éjszaka a múzeumban Ferrari-módra: a Forma-1-es autóik között lehet tölteni egy estét

A Ferrari-rajongók most egyedülálló lehetőség előtt állnak, hiszen az Airbnb Icons projektjének keretében a maranellói Ferrari Múzeumban tölthetnek el egy éjszakát, ahol Marc Gené lesz a házigazda.

Az Airbnb nemrégiben indította útjára az Icons projektet, amelynek célja, hogy a felhasználók különleges helyszíneken tölthessenek el egy-egy éjszakát. A vállalkozás keretében olyan ikonikus ingatlanok kerültek fel a listára, mint az X-Men filmes kastélya vagy Prince Purple Rain című filmjének háza.

A Ferrari hívei számára különösen izgalmas lehetőség a maranellói múzeum, ahol a látogatók nem csupán a kiállított autók és trófeák között alhatnak meg, hanem egy különleges, piros takarókkal és párnákkal felszerelt kör alakú ágyon pihenhetnek, melynek ágytakarója a Ferrari autók üléseinek bőréből készült.

A múzeumban töltött éjszaka során a vendégek Marc Gené, az egykori F1-es pilóta és a Ferrari jelenlegi nagykövete társaságában ismerkedhetnek meg a helyszínnel. Gené egy Ferrari 296 GTB-vel viszi el őket a fioranói gyári pályára, ahol kipróbálhatják a sebesség élményét. A program része egy zártkörű múzeumlátogatás, egy vacsora a híres Ristorante Cavallino étteremben, ahol maga Enzo Ferrari is megfordult, valamint VIP jegyek az imolai Emilia Romagna Grand Prix-re.

Sajnos a magyarországi rajongók számára van egy rossz hír: a sorsoláson csak nem magyarországi regisztrációval lehet részt venni.