A világ legidegesítőbb hangja és a meglepő részlet

A 2000-es évek ikonikus animációs karaktere, a Crazy Frog, sokakat meglepett azzal, hogy a videókban végig látható volt a nemi szerve. A "Axel F" dallal berobbant kis kék béka, aki csupán "ding-ding" hangokat adott ki, hatalmas népszerűségre tett szert világszerte.

Azonban a közelmúltban sokan döbbentek rá egy érdekes részletre: a karakter animációs videóiban végig kint volt a pénisze. Bár gyakran csak a felsőtestét mutatták, a teljes alakos képeken egyértelműen látható volt a nemi szerve.

Egyes nézők csak most vették észre ezt a pikáns részletet, és a LadBible idézett egyiküket, aki így fogalmazott: „Most vettem csak észre, hogy Crazy Frognak kilóg a pénisze”. Egy másik néző pedig felvetette a kérdést, hogy miért is van a békának pénisze, hiszen a valóságban a békáknak nincs ilyen testrészük.

A Crazy Frog karaktere több szempontból is eltért a valóságos békáktól: kék színű volt, és fogakkal teli szájat kapott a tervezőktől. Ezek a tulajdonságok azonban már nem okoznak meglepetést, és úgy tűnik, a rajongók többsége már nem akad fenn azon, hogy a béka nemi szerve is látható volt a videókban.