"Nem így terveztem..." - Ábel Anita őszintén vallott a válásáról

Ábel Anita, a Szomszédok egykori gyermekszínésze és későbbi műsorvezető, Geszti Péternek adott interjúban beszélt nyíltan korábbi házasságának végéről és jelenlegi kapcsolatáról.

Ábel Anita a Szomszédok című sorozatban szerzett ismertséget még gyermekként, majd felnőttként a műsorvezetés terén vált ismertté. A közelmúltban azonban kevésbé él a nyilvánosság előtt, most mégis megosztott néhány részletet a Geszti Péter által vezetett "Adom a napom" című műsorban a válásáról. Elmondása szerint a jóga segített neki feldolgozni a válást, amely lelkileg megviselte, hiszen 16 év után ért véget a kapcsolata. Azóta Ürömre költözött és új szerelme is akadt egy olasz férfi személyében.

Anita a műsorban így fogalmazott a volt férjével való kapcsolatáról: "Az én házasságom vége nem akkor kezdődött, amikor kimondtuk a nemet, ezt megelőzte egy jó pár év. Volt, ami volt, úgy gondolom, egy gyönyörű kört írtunk le a volt férjemmel, aki egy nagyon jó ember és egy csodálatos apuka, nagyon jóban vagyunk. Két dolgot jól csináltam az életben, az egyik a lányom, a másik, hogy ha lehet ezt mondani egy válásra, akkor intelligens módon tudtunk elválni. Abszolút azt mondom, hogy ő a családunk része, hiszen a kislányom édesapja, nem szűnt meg ezzel az emberi szeretetem" - magyarázta. Hozzátéve, hogy a szakítás nem egy harmadik fél miatt történt.

A jelenlegi párkapcsolatáról is beszélt: "Nem így terveztem, hogy ha mi elválunk, akkor 8-9 hónap után egy új kapcsolatba kezdek, ez jött. Van az ember életében, amikor jön egy olyan érzés, ami elől nem tud és nem is akar elmenekülni" - mondta Anita. Megjegyezte, hogy a kapcsolatot nehezíti, hogy mindketten 40 évesen találkoztak, így már mindkét fél rendelkezik az előző kapcsolataikból származó "csomaggal".