Zimány Linda már nem csak a tökéletes férfiakat keresi

Zimány Linda, a híres modell és ügyvéd, elárulta, hogy már nem támaszt olyan magas elvárásokat a férfiakkal szemben, mint korábban. A modell szerint ma már nem szükséges, hogy valaki topmodell legyen vagy magas termetű ahhoz, hogy esélye legyen nála. Linda számára a belső értékek, mint a sárm és az érzelmi intelligencia, sokkal fontosabbak a külső adottságoknál.

Linda elmondása szerint alapvető elvárásai továbbra is vannak: az intelligencia és a humor. Ezek nélkül nem tudna kompromisszumot kötni, hiszen szerinte ezek a tulajdonságok lesznek fontosak akkor is, ha már idősebbek lesznek, és csak a közös nevetés marad.

A modell bevallotta, hogy bár sok férfi rendelkezik bizonyos egzisztenciával és magabiztossággal, mégis belül sérült kisgyerekek lehetnek. Linda szerint ez az oka annak, hogy már öt éve szingli, és azóta várja az igazit. Úgy érzi, ez az időszak szükséges volt számára, hogy megismerje önmagát és készen álljon egy igazi társra, nem csak egy párkapcsolatra.

Zimány Linda azt is hozzátette, hogy bár már tizennyolc éves kora óta nem volt hosszabb ideig egyedül, az elmúlt öt évben élvezi a szingli életet, és ezalatt az idő alatt folyamatosan randevúzik. Linda ügyvédként is aktív, és érdekes módon az ő neve is felmerült a csengeri örökösnő ügyében, amely most újra kezdődik a bíróságon három évnyi tárgyalás után.

A csengeri örökösnő ügyében az asszony elfogultságot jelentett be az ügyet lefolytató mátészalkai bíróság ellen, amit a nyíregyházi törvényszék helyben hagyott. Helmeczy László ügyvéd szerint itt az ideje, hogy a bíróság tisztázza a tényállást, és az ne attól függjön, hogy politikus-e a tanúként kihallgatandó személy. A vádirat szerint a nő elhitette környezetével, hogy mesés vagyont örökölt külföldön élő édesapja után, de csak nehézségek árán fér hozzá, ezért pénzt kért kölcsön, a sértetteknek okozott kár 1 millió 400 ezertől 387 millió forintig terjedt.

A botrány 2018 márciusában robbant ki, miután kiderült, hogy P. Mária egy hiteles közjegyzői okirat szerint még 2013-ban 4,355 milliárd euró kezelésével bízta meg Kósa Lajost, Debrecen akkori polgármesterét. Kósa Lajos a botrány kirobbanásakor először összevissza beszélt, majd azt állította, hogy az akkor még Sz. Gáborné néven ismert P. az állítását alátámasztó adatokat mutatott neki, sajnos németül, ami megtévesztette őt, ezért négy év után meg is szakította a kapcsolatot. P. Mária a bíróság előtt azt állította, hogy valójában Kósa kereste meg őt, miután értesült a mesés örökségről, és arra próbálta rávenni, hogy vegyen belőle magyar államkötvényeket.