Sydney van den Bosch szerelmes üzenettel köszöntötte fel vőlegényét

Sydney van den Bosch, a válása után nem sokkal újra rátalált a szerelem, és most szerelmes sorokkal ünnepelte meg vőlegénye, Kaszás Benjámin 30. születésnapját.

Sydney van den Bosch számára a szerelem hamar újra beköszöntött a válása után. Az édesapja elvesztése után hónapokkal különösen hálás volt új párjának, Kaszás Benjaminnak, aki támogatta őt a nehéz időszakban. A profi teniszező már meg is kérte a kézét, és Sydney boldogan mondott igent, de hangsúlyozta, hogy az esküvőt nem szeretnék elkapkodni.

Sydney a mai napot különösen fontosnak tartja, mivel Beni betöltötte a 30. életévét. Ebből az alkalomból a modell egy szerelmes fotót osztott meg, amelyen a pár látható. A kép megtekintéséhez ide kattintva lehet eljutni.

A születésnapi köszöntőben Sydney így fogalmazott: "Hálás vagyok a sorsnak, az univerzumnak, hogy egymáshoz sodort minket az élet és a húszas éveinket együtt zárhatjuk a harmadik X-et pedig együtt kezdhetjük. Boldog 30. Születésnapot Szerelmem! A legjobb rész még csak most jön…" A kommentelők is észrevették a páros közötti összhangot, és megjegyezték, mennyire hasonlítanak egymásra.

Egy követője így reagált a képre: "Ha nem tudnám, hogy párok vagytok majdnem azt is gondolhatnám, hogy ikrek vagytok, annyira összeilletek." Egy másik hozzászóló a "HARMÓNIA" szót említette kapcsolatukkal kapcsolatban, míg egy harmadik jókívánságként azt írta: "Azok, akik egymásra hasonlítanak, örökre együtt maradnak, kívánom nektek is".