MC Hawer virtuális szerelemre lelt

MC Hawer, a mulatós sztár, aki két évvel ezelőtt felbontotta eljegyzését, most egy virtuális karakterbe, Bíró Ada nevű digitális műsorvezetőbe "szeretett bele". A zenész szerint Ada "bámulatosan gyönyörű", de sajnos csak a digitális világban létezik.

MC Hawer a közösségi oldalán osztotta meg gondolatait, amelyekben kifejtette, hogy Ada, a "Delta" című műsor digitális műsorvezetője az egyetlen nő, akibe képes lenne beleszeretni. A mulatós zenész korábban beszélt arról, hogy a szerelem utáni hajszát feladta, mivel minden kapcsolatába nagy lelkesedéssel kezdett, de ezek mindig fájdalmas véget értek.

MC Hawer elmondása szerint szenvedélybeteg, ami munkájában előnyös lehet, de hajlamos a függőségre is. Azt is hozzátette, hogy a szerelem átélése és a szakítások fájdalma miatt már nem vágyik párkapcsolatra. Azt a következtetést vonta le, hogy a szerelem egyaránt okozhat örömet és fájdalmat, és 58 éves korára jött rá, hogy jobb szinglinek lenni.

Április közepén a 24.hu-n is beszámoltunk arról, hogy a Duna TV Delta című tudományos-ismeretterjesztő műsorát ezentúl egy teljes egészében a mesterséges intelligencia (MI) által megalkotott tévés is vezeti majd Fejős Ádám mellett. Az említett műsorvezetőtárs a Bíró Ada nevet kapta, akinek hangját, megjelenését és mozgását számítógéppel, minimális emberi segítséggel hozták létre a legmodernebb nyelvi és képi modellt felhasználva.

Bíró Adáról a minap MC Hawer osztott meg egy fotót a közösségi oldalán, ami mellett a következőket írta:

Egy nő van, akibe szerelmes tudnék lenni… Ő Ada, a Delta c. műsor digitális műsorvezetője. Bámulatosan gyönyörű. Te mit gondolsz?

– kérdezte követőitől a mulatós zenész.

Az MI-műsorvezetőről korábban ByeAlex is kifejtette a véleményét.