Molnár Áron helyett Istenes Bence lép ringbe a nemzetközi bokszversenyen

A Sztárbox győztese, Molnár Áron nem vesz részt a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen, helyette Istenes Bence képviseli majd Magyarországot a celeb-kategóriában.

A Blikk és a MediaFuture információi szerint a szervezők nem jutottak megállapodásra Molnár Áronnal, mivel az anyagiakon csúszott el a megállapodás. A selejtezők júniusban kezdődnek a DVTK Arénában, ahol a Sztárbox győztesei indulnak majd a celeb-kategóriákban. Ebben a súlycsoportban eredetileg Molnár Áronnak kellett volna képviselnie az országot, de a változás miatt most Istenes Bence veszi át a helyét.

A Hell Boxing Kings versenyen tíz ország résztvevői mérik össze tudásukat négy súlycsoportban és a celeb-kategóriában. A győztesek súlycsoportonként 100 ezer dolláros, azaz több mint 35 millió forintos díjazásban részesülnek. Az RTL a negyeddöntőktől kezdve egészen a döntőig közvetíti majd a meccseket. A verseny összdíjazása 1 millió dollár, azaz körülbelül 360 millió forint.

A rendezvény fővédnöke és egyben a döntő sztárvendége Roy Jones JR. lesz, minden idők egyik legsikeresebb ökölvívója. Hazánkat celeb kategóriában továbbá Brasch Bence, a Sztárbox nehézsúlyú bajnoka, és Berki Mazsi, a Sztárbox női bajnoka is képviseli. A versenyzők felkészülését a HELL ENERGY Promotion Kft. 15-15 millió forinttal segíti.

Istenes Bence Instagram-posztban erősítette meg, hogy ősszel újra ringbe lép, és az a megtiszteltetés érte, hogy ő képviselheti Magyarországot a Hell Boxing Kings nemzetközi bokszversenyen. Bence már gőzerővel készül a megmérettetésre, és két edzője is segítségére van ebben. "I'm not finished yet... Ősszel újra ringbe lépek, ugyanis az a megtiszteltetés ért, hogy én képviselhetem Magyarországot a Hell Boxing Kings nemzetközi boxversenyen. Sokat tanultunk a tavalyi évből emberileg és szakmailag is és sokkal keményebben készülünk idén. Remélem velünk lesztek a helyszínen vagy a tv képernyők előtt (RTL)! Nagyon sokat jelentett tavaly is az a sok szeretet és pozitív energia amit kaptam tőletek" – írta ki lelkesen.

Molnár Áron pár hónapja kihívott pár celebet bokszolni, először Majkát, aki Sebestyén Balázsnak dobta a labdát, ő viszont Ráskó Eszternek passzolta. A kihívás gyorsan körbe gurult, aztán végül úgy tűnik, hogy Molnár Áron nem fog bokszolni senkivel. A szervezőkkel való megállapodás hiánya miatt nem indul a versenyen, és a Blikk információi szerint az RTL-t keresték a részletekért, de ők Hajdú Péterhez, mint a verseny szervezőjéhez irányították őket.