A 444 útikönyv frissítése: Keresik a legjobb helyeket a Dél-Alföldön

A 444.hu újraírja és kiadja a "444 jó hely Magyarországon" útikönyvet, amely a legjobb magyarországi helyszíneket mutatja be, a kulcsos házaktól a kastélyszállókig és a strandoktól a túraútvonalakig.

A 444.hu szerkesztősége már régóta kutatja az ország legjobb helyeit, és most a Dél-Alföldön található különleges helyszínekre kíváncsiak. A Dél-Alföldi régió Bács-Kiskun, Csongrád és Békés megyéket öleli fel, és olyan városokat foglal magában, mint Szeged, Szentes és Gyula, valamint természeti szépségeket, mint a Tisza, a Körösök, a Kiskunság és Pusztaszer.

Az útikönyv szerkesztői arra buzdítják az olvasókat, hogy osszák meg velük a régió rejtett kincseit. Legyen szó egy kevésbé ismert strandról, egy helyi csárdáról, ahol kiváló az étel, egy eddig ismeretlen látnivalóról vagy egy szuper szálláshelyről, minden tippet szívesen fogadnak.

A beérkező javaslatokat a jo@444.hu címen várják, a levél tárgyában pedig "Dél-Alföld" megjelölését kérik. A beküldők között tíz szerencsés nyerheti meg a "444 jó hely Magyarországon" könyv egy-egy példányát. Az útikönyv frissítése során a szerkesztőség különösen kíváncsi az olvasók személyes ajánlásaira, hiszen ezek teszik igazán egyedivé és hasznossá a kötetet.