Az OnlyFans modellje, aki 300 férfival feküdt le egy év alatt, most a dupláját tervezi

Az ausztrál Annie Knight, aki az OnlyFans platformon vált ismertté, tavaly 300 férfival bújt ágyba, és idén ezt a számot szeretné megduplázni. A 26 éves modell korábban marketingesként dolgozott, de miután kiderült, hogy felnőtt tartalmakat gyárt, kirúgták állásából.

Annie Knight négy évvel ezelőtt kezdett el felnőtt tartalmakat gyártani, és az OnlyFans platformon osztotta meg szexuális életének részleteit. Kezdetben havonta 9000 ausztrál dollárt, körülbelül 2,1 millió forintot keresett, mára azonban ez a bevétel 250 ezer dollárra, mintegy 60 millió forintra nőtt. A modell a Love Don’t Judge YouTube-csatornán beszélt arról, hogy miért tűzte ki célul, hogy egy év alatt 300 férfival feküdjön le.

Annie azt is elárulta, hogy a legtöbb férfi, akivel egy nap alatt lefeküdt, öt volt. A férfiakkal élőben és társkereső alkalmazásokon keresztül ismerkedik meg, de eddig még nem találta meg a Nagy Ő-t. A 300 férfi miatt érkező kritikák ellenére Annie nem hajlandó megváltoztatni az életstílusát, és úgy véli, a negatív kommenteket csak azért kapja, mert nő.

Az Instagram-oldalán érkező gyűlölethullám során a családja és barátai nyújtanak neki támogatást. Annie édesapja kezdeti zavarodottsága után teljes mértékben támogatja lánya karrierjét a felnőttiparban, édesanyja is elfogadta lánya életmódját. Az édesanya a videóban azt mondja, hogy bármit is vesz a fejébe a lánya, ő támogatni fogja.

Annie Knight az idei évben sem tervez fékezni, célja, hogy a tavalyi számot megduplázva 600 férfival bújjon ágyba.