Alföldi Róbertet meghatotta az Iglódi István-emlékgyűrű átadása

Alföldi Róbert színész vasárnap délután a színpadon kapta meg az Iglódi István-emlékgyűrűt, amelyet az elhunyt színművész özvegye, Iglódiné Fábry Zsuzsa adott át neki. A megható eseményről a Centrál Színház közösségi oldalán osztott meg fotókat.

Az Iglódi István-emlékgyűrűt, amelyet 2011-ben alapított az özvegy a Pesti Magyar Színház igazgatójának emlékének megőrzése érdekében, idén Alföldi Róbertnek ítélték oda. Az elismerést a Network című előadás után, a tapsrend közben vehette át a színész, aki mélyen meghatottan emlékezett vissza Iglódi Istvánra, mint fontos pedagógusra és színházi gondolkodóra életében. Alföldi a díj átvételekor elmondta, hogy Iglódi István más szemszögből látta a színházat, mint más mesterei, és hálás az általa kapott tudásért.

A díjátadó ceremóniát követően a Centrál Színház gratulációját is kifejezte Alföldi Róbertnek, aki az esemény során mosolyát nem tudta leplezni. Az emlékgyűrű átadásának pillanatait a színház közösségi oldalán keresztül osztották meg, ahol a közönség is részese lehetett ennek a különleges eseménynek.