Varga Izabella büszkén mutatta be gyönyörű lányait

Varga Izabella, a Barátok közt sorozatból ismert színésznő, megosztott egy ritka pillanatot a közösségi médián, amikor is a ritkán látott lányait, Annát és Sárit mutatta be.

Varga Izabella, aki idén ünnepelte 51. születésnapját, továbbra is kiváló formában van, és a korát meghazudtoló alakjával büszkélkedhet. A híresség, aki a népszerű Barátok közt című sorozatban szerzett hírnevet, manapság már csak ritkán vállal szerepeket, inkább a civil életet részesíti előnyben. Azonban néha-néha elfogad fotózásokra vagy egyéb felkérésekre vonatkozó meghívásokat, és az ezekből származó képeket gyakran meg is osztja rajongóival a közösségi médiában.

Az Anyák napja alkalmából Varga Izabella nem saját magáról, hanem családjáról posztolt képet: az édesanyjáról és két lányáról, Annáról és Sáriról készült fotót tette közzé az Instagramon. A 19 éves Anna és a 14 éves Sári már fiatal nőkké cseperedtek, és a fotón is látható, hogy mennyire hasonlítanak édesanyjukra, Varga Izabellára. A színésznő büszkén mutatta be a lányait, akik a nagymamájuk mellett úgy néznek ki, mint két tojás.