VV Geri lábujjfétiséről vallott a ValóVilág stúdiójában

A ValóVilág 12. évadának indulásakor VV Geri különleges bókjával mindenkit meglepett, amikor VV Reni lábujjait dicsérte meg.

A ValóVilág legújabb évadában nyolc versenyző költözött be a villába, és a beköltözés előtt a stúdióban is bemutatkoztak a nézőknek. VV Reni, aki gyakran kap bókokat a férfiaktól, elárulta, hogy ő válogatós típus. A műsorvezető, Puskás-Dallos Peti szerint a versenyzők bemutatkozása során egy eddig példátlan bók hangzott el.

VV Geri, aki mellette foglalt helyet, arra a kérdésre, hogy van-e valami szép bók a zsebében, VV Reni lábujjait kezdte el méregetni. Geri bevallotta, hogy lábujjfétise van, és bár az arcot is szokta nézni, a lábujjak különösen foglalkoztatják. A műsorvezető, Puskás-Dallos Peti, aki érdeklődött Geri véleménye iránt, örömét fejezte ki, hogy ilyen egyedi bókot hallhatott a műsorban.

A stúdióban nem csak VV Geri és VV Reni voltak jelen, hanem a többi versenyző is bemutatkozott, köztük VV Kikidi, aki korábban az Éjjel-Nappal Budapest című sorozatban is feltűnt. Puskás-Dallos Peti emlékeztette a nézőket, hogy Kikidi már ismerős lehet az RTL képernyőjéről. Kikidi maga is meglepődött, hogy a nézők emlékeznek rá a sorozatból, ahol csak kisebb szerepet kapott, és az utolsó háromnegyed évben alig szerepelt. Az Éjjel-Nappal Budapest sorozatban a ValóVilág tavalyi évadának győztese, VV Kriszti is szerepelt, aki a nézőtérről intett a beköltözés előtt álló VV Kikidinek. Kikidi a sorozatban Dolesk néven szerepelt, de hangsúlyozta, hogy ő valójában Kikidi.

Puskás-Dallos Peti szerint Kikidi emlékezetes alakítást nyújtott a sorozatban, még ő is emlékezett rá. Kikidi hálás volt Petinek az elismerésért, bár bevallotta, fájt neki, hogy nem hívták meg a Reggelibe búcsúzkodni, ami szerinte azt jelenti, hogy „nem volt annyira velős tagja a csapatnak”. A műsorvezető kiemelte, hogy a stúdióban ült a ValóVilág előző évadának győztese, VV Kriszti is, aki szintén szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben. VV Kikidi elmondta, nem Kriszti sikere motiválta arra, hogy jelentkezzen a műsorba.