Szabó Simon emlékei édesapjáról

Szabó Simon, a Farm VIP győztese, megosztotta érzéseit és emlékeit édesapjáról, T. Szabó Ervinről, aki tragikus körülmények között, egy gerincsérvműtét következtében hunyt el mindössze 49 éves korában.

Szabó Simon 17 éves volt, amikor édesapja, az ismert újságíró és színész, T. Szabó Ervin elhunyt. A családot mélyen érintette a veszteség, és Simon számára is hatalmas csapás volt apja halála.

A színész a Best podcastban mesélt a nehéz időszakról, és elárulta, hogy édesapja temetésén jelen voltak azok a nők is, akik életében fontos szerepet játszottak. T. Szabó Ervin háromszor nősült, és hat gyermek édesapja volt. Szabó Simon elnevezte kisfiát édesapja után, és elmondása szerint az apja volt feleségei és barátnője is együtt gyászoltak a temetésen.

Szabó Simon szerint édesapja nagyon szeretett ember volt, ami abban is megmutatkozott, hogy a volt feleségek és a barátnője is ott voltak a temetésén, a ravatalnál, a sírjánál. A színész hozzátette, hogy a Szabó család minden évben tart egy nagy családi találkozót, ahol körülbelül negyvenen vesznek részt, és ahol mindig jó hangulat uralkodik.

Szabó Simon fia, aki sajnos nem ismerhette nagyapját, egy családi találkozóról hazafelé azt mondta apjának, hogy örül, hogy ilyen nagy családja van. A színész szerint fia és édesapja között sok a hasonlóság, mindketten szeretnek a középpontban lenni, és érdekli őket a színjátszás, a zene.